Ξέρετε πόση ώρα έκανα να γυρίσω σήμερα σπίτι μου από τη δουλειά μου; Δύο ώρες και ένα τέταρτο! Απίστευτο και όμως αληθινό! Και δεν είναι λίγες οι φορές που κολλάω για ώρες ατελείωτες στον Κηφισό… Η λύση για αυτή την ταλαιπωρία είναι το moodle!

Από το σπίτι μου, χωρίς να μετακινηθώ με το αυτοκίνητό μου, να κολλήσω στην κίνηση του Κηφισού για μιάμιση ώρα πήγαινε και άλλη τόση έλα (στην καλύτερη περίπτωση), ετοίμασα ένα μάθημα για την “Ανοσία”! Έτσι οι μαθητές μου, και εκείνοι από το σπίτι τους, θα παρακολουθήσουν ένα μάθημα για τα εμβόλια, τους ορούς και την αξία του θηλασμού για το ανοσοποιητικό σύστημα του νεογνού. Θα μπορέσουν ακόμη να δουν τα βίντεο που επέλεξα σχετικά με το θέμα. Τέλος, θα απαντήσουν ερωτήσεις τις οποίες μπορώ μετέπειτα να ελέγξω και να αντιληφθώ αν έχουν κατανοήσει το περιεχόμενο του μαθήματος και φυσικά να δω αν πέτυχα τους διδακτικούς στόχους που έθεσα.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να παρακολουθήσετε το μάθημά μου για την “Ανοσία” στο moodle, μπορείτε να μου στείλετε ένα email και θα σας προσθέσω στην λίστα παρακολούθησης!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

One Reply to “Moodle makes my mood!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.