Βιογραφικό

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Στέφανος Σεραφείμ και είμαι Δάσκαλος. Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου με ειδίκευση στις Φυσικές Επιστήμες και τη Τέχνη. Κατάγομαι από την Κύπρο και είμαι 26 ετών.

Στο παρελθόν έχω διδάξει σε Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, καθώς επίσης παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Επίσης έχω συμμετάσχει σε προγράμματα εκμάθησης παιδιών μέσα από επιτραπέζια παιχνίδια.

Έχω διπλώματα καταδύσεων από τον παγκόσμιο οργανισμό NAUI (Open water and Advanced Scuba Diver Certified). Μου αρέσει πολύ η θάλασσα και η φύση γενικότερα. Για αυτό νιώθω πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διδακτική της Βιολογίας». Ουσιαστικά το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει δύο τομής που αγαπώ πολύ, την εκπαίδευση και τη βιολογία.  

2 responses to “Βιογραφικό”

  1. Και εγώ προσπαθώ εδώ και περίπου 10 χρόνια να οργανωθώ για να κάνω κατάδυση, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Κάποια στιγμή πιστεύω θα τα καταφέρω.

    • ssera says:

      Αξίζει τον κόπο κύρια Στασινάκη, ειδικά αν αγαπάτε τη θάλασσα η ηρεμία που σου προσφέρει ο βυθός τη δεδομένη στιγμή είναι απίστευτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *