Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο, το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διδακτική της Βιολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ας συστηθώ λοιπόν.

Ονομάζομαι Φραντζέσκα Στουρνάρα και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2004). Από το 2010 εργάζομαι ως αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιολογίας σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και μαζί με τους μαθητές μου προσπαθούμε μέσα από το μάθημα της Βιολογίας να ανακαλύψουμε την ομορφιά και την μαγεία της Επιστήμης, την δύναμή της να μας εκπλήσσει και να αλλάζει για πάντα τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και την θέση μας σε αυτόν. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι σε σχολεία της Αθήνας.

Από φέτος (Οκτώβριος 2020) είμαι ταυτόχρονα και φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Διδακτική της Βιολογίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε και ο παρών ιστότοπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *