To “Magic School AI” είναι μία ιστοσελίδα, η οποία περιέχει διάφορα εκπαιδευτικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διδασκαλίες και όλα δημιουργούνται με την βοήθεια της AI.
Κοιτάζοντας τα εργαλεία μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω μία κοινωνική ιστορία για ένα παιδί με ήπια νοητική υστέρηση και διαταραχή αυτιστικού φάσματος. Αυτό που ήθελα να περιέχει η κοινωνική ιστορία είναι μία απλή παρουσίαση για το ζωικό και φυτικό κύτταρο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εντολές (promts), οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν. Διευκρινίζω ότι επιλέγοντας τα εργαλεία, αρχικά σου ζητάνε κάποια εισαγωγικά ζητούμενα για να προχωρήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα δυσκολία στην δημιουργία των εικόνων. Χρειάστηκαν 3-4 προσπάθειες για να καταλήξω σ’αυτό το αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, έπρεπε να γίνει και αλλαγή στις ερωτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *