Βιολογίας…το ανάγνωσμα!

Ίσως πληκτρολόγησες τις κατάλληλες λέξεις για να έρθεις εδώ! Ίσως, πάλι, βρέθηκες εδώ κατά λάθος! Όπως και να ‘χει, αφιέρωσε λίγο – ή και πολύ- από τον χρόνο σου, για να περιηγηθείς σε “μονοπάτια γνώσης”, τα οποία, αν και βρίσκονται απλωμένα παντού γύρω σου, ίσως να μην τα έχεις δει ή δεν είσαι σε θέση να τα δεις, μέχρι κάποιος να σου δείξει τον δρόμο! Γιατί αυτό ακριβώς είναι η Βιολογία! Όλα τα μικρά, που όμως είναι μεγάλα! Όλες οι λεπτομέρειες, που όμως είναι κοσμογονικά γεγονότα! Όλα όσα αγνοείς, που όμως συμβαίνουν κάθε στιγμή και καθορίζουν εσένα αλλά και τον κόσμο μας!

Μέσα από αυτήν τη σελίδα, θα μπορέσεις να εμβαθύνεις και να διεισδύσεις σε θέματα που αφορούν την Βιολογία σαν επιστήμη, καθώς και την άρρηκτη σύνδεσή της με όλες τις υπόλοιπες επιστήμες. Θα αποκτήσεις πρόσβαση όχι μόνο σε ενημερωτικά κείμενα και σε σχετικό υλικό, αλλά και σε διάφορα βίντεο ή επιστημονικές διαλέξεις. Επιπλέον, θα είσαι σε θέση να ενημερώνεσαι συνεχώς για οτιδήποτε καινούριο προκύπτει από το επιστημονικό πεδίο μέσω αναρτήσεων που ανανεώνονται και δημοσιοποιούνται σε σχετικά forum. Τέλος, θα διδαχθείς τα εργαλεία και τους τρόπους διδασκαλίας της Βιολογίας, θα λάβεις μέρος σε έρευνες και πειράματα και, ιδανικά, θα δεις την επιστήμη που ενυπάρχει σε όλες τις άλλες με άλλο μάτι – αυτό που κοιτά μέσα από ένα μικροσκόπιο!

Πηγές: http://www.biologiaonline.gr/2011/06/blog-post_2006.html, https://kvlachogiannis.wordpress.com/2010/11/29/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/