Γνωριμία με το Wiki

Γνωριμία με το Wiki

Μια ακόμη πλατφόρμα που μόλις γνώρισα είναι η Wikipedia. Μια πλατφόρμα με πάρα πολλές δυνατότητες και όσο τη δουλεύω τόσο την ανακαλύπτω και περισσότερο. Η χρήση του wiki σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις νέα πράγματα να μοιραστείς δικές σου γνώσεις και να αλληλεπιδράσεις με πάρα πολύ κόσμο ανταλλάζοντας απόψεις. Είναι μια τεράστια πηγή πληροφορίας η οποία ενημερώνεται και ανανεώνεται συνεχώς. Πιο κάτω στην εικόνα καθώς και στο σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον προσωπικό λογαριασμό που έχω δημιουργήσει με το όνομα χρήστη Sera1993.

Ως καινούργιος και εγώ στην πλατφόρμα αυτή έχω ανεβάσει ένα λήμμα σχετικό με την Κοινωνιολογία της Εκπαίδευση το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε καθώς και να αφήσετε σχόλιο ή να κάνετε οποιαδήποτε διόρθωση θεωρείτε πως χρειάζεται. Γιατί όλοι ξέρουμε πως τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο, πάντα μα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης!  

Επίσκεψη λήμματος και σύνδεσμος αλλαγών ΕΔΩ.

Ακολούθως μέσω του μαθήματος “Μ7. Εκπαιδευτική Τεχνολογία – Πολυμέσα στη Διδασκαλία της Βιολογίας” για το ΜΔΕ Διδακτική της Βιολογίας, ΕΚΠΑ, Τμήμα Βιολογίας εγώ μαζί με τους συμφοιτητές μου έχουμε ανεβάσει διάφορά αρχεία εξετάσεων. Αρχεία για εξάσκηση από εξετάσεις παλαιότερων χρόνων όπου χρειάστηκε να μάθουμε κάποια αρχικά βήματα γλώσσας προγραμματισμού στο wiki για την συγγραφή και το ανέβασμα του υλικού.

Τα αρχεία αυτά μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *