Εργασία Βικιπαίδεια

Εργασία Βικιπαίδεια

Για να μπορέσω να γνωρίσω καλύτερα το περιβάλλον της Wikipedia, δημιούργησα έναν προσωπικό λογαριασμό και στα πλαίσια του μαθήματος του μεταπτυχιακού μου δημιούργησα μία προσωπική σελίδα στην οποία αναφέρω βασικά πράγματα για μένα αλλά και απαντώ στην ερώτηση γιατί οι ΤΠΕ είναι σημαντικές στην διδασκαλία της Βιολογίας

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες γνώσεις μου στο θέατρο, προσπάθησα να προσθέσω πληροφορίες για την υπόθεση του έργου του Τσέχωφ “Θείος Βάνιας”. Είναι ένα έργο που το έχω διαβάσει πολλές φορές και έχω δει τρεις παραστάσεις με διαφορετικούς συντελεστές.

Παραδόξως, δεν υπήρχε καμία πληροφορία για την υπόθεση του έργου. Μόνο η αναφορά του συγγραφέα. Βέβαια δεν υπήρχε κάποια παραπομπή που θα μπορούσα να βάλω καθώς ότι έγραψα είναι από προσωπικό διάβασμα του θεατρικού και των αναλύσεών του. Ας ελπίσουμε να μη μου το κατεβάσουν οι ειδικοί της Βικιπαίδειας.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

2 responses to “Εργασία Βικιπαίδεια”

  1. Πολύ καλή προσπάθεια Πένυ! Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο θεατρικό έργο παίζεται φέτος στο θέατρο Προσκήνιο! Πάμε?

    • pkais says:

      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ναι παίζεται και φέτος, αλλά την έχω ήδη δει την παράσταση, νομίζω είναι από τις καλύτερες παραστάσεις, να πας οπωσδήποτε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *