Βιο..γραφικό

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο, που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος Εκπαιδευτική Τεχνολογία-Πολυμέσα στη Διδασκαλία της Βιολογίας, με την καθοδήγηση του καθηγητή μας κ. Στασινάκη.

Σωστά το μαντέψατε! Είμαι Βιολόγος, εκπαιδευτικός, λάτρης της φύσης και του αθλητισμού..

Μετά το πέρας των σπουδών μου, εργάστηκα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, σε ΔΙΕΚ και ως διαιτητής καλαθοσφαίρισης. Τα τελευταία 2 χρόνια, ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, διδάσκω το μάθημα της Βιολογίας σε δημόσια σχολεία και μαζί με τους μαθητές μου, προσεγγίζουμε το μάθημα με βιωματικό και πειραματικό τρόπο, με απρόσμενα και αναπάντεχα αποτελέσματα πολλές φορές. Παράλληλα παρακολουθώ το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Διδακτική της Βιολογίας» του ΕΚΠΑ.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, τρέχω σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, σκαρφίζομαι πειράματα με καθημερινά υλικά και γεμίζω τις μπαταρίες μου, ταξιδεύοντας.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

17 thoughts on “Βιο..γραφικό

  1. 161 χιλιόμετρα! Απίστευτη επίδοση. Εγώ έχω τρέξει μέχρι περίπου 50 χιλιόμετρα σε μαραθώνιο βουνού, ενώ συμμετέχω και σε μαραθωνίους δρόμου. Αλλά τα 161 χιλιόμετρα, μου φαίνονται βουνό!!! Μπράβο.

  2. Συγχαρητήρια Κυριακή, μου αρέσει το κλίμα που δημιουργείς με το post σου! Χαίρομαι να ακούω εκπαιδευτικούς που ψάχνουν τρόπους να ενθουσιάσουν τους μαθητές τους!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *