Ονομάζομαι Αντωνία (Τόνια) Λαλούση και γεννήθηκα το 1993 στην Καλαμάτα. Σπούδασα βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχω πιστοποίηση γνώσης του digital marketing, πιστοποίηση γνώσης χειρισμού υπολογιστών και πιστοποίηση καλής γνώσης αγγλικών επιπέδου Β2.

Από το 2018 εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση ως καθηγήτρια βιολόγος, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, χημείας και βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα ένα διαδικτυακό φροντιστήριο με το όνομα ”Bio professora” για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά και με τη συγγραφή αστυνομικών βιβλίων, έχοντας εκδώσει ήδη τρία βιβλία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά πατώντας εδώ.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

7 thoughts on “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 1. Πολλά συγχαρητήρια και για τις δύο σου αγάπες, τη διδασκαλία μέσω του διαδικτυακού φροντιστηρίου, και τη συγγραφή. Εις ανώτερα και με ένα χρήσιμο μεταπτυχιακό στα χέρια σου!

 2. Περιμένουμε να διαβάσουμε επιστημονικές δημοσιεύσεις και μυθιστορήματα!!!

 3. Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις ένα μυθιστόρημα εμπνευσμένο από τη επιστήμη μας?
  Αναμένουμε!
  Καλή συνέχεια Τόνια, καλές σπουδές!

 4. Τόνια από τις ενασχολήσεις σου φαίνεται η έντονη προσωπικότητά σου.

  Σου εύχομαι κάθε επιτυχία για κάθε μία από τις δραστηριότητές σου και καλό ξεκίνημα στο ΠΜΣ “ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ” στο οποίο πιστεύω θα διαπρέψεις.

  Σίγουρα αυτό το δίπλωμα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για την μετέπειτα καριέρα σου ως εκπαιδευτικός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *